To je dobra ideja, trenutno nemam inspiraciju za takvi nesto, ali dao si mi ideju u kojem pravcu razmisljati.
Ako te zanima phishing, otvori thread koji prati "latest phishing attacks" di onda ko čovjek možeš svaki tjedan reportat što se događa unutar industrije, najnoviji trendovi phishinga i na što čovjek da pripazi, uz linkove na tvoje tutoriale kako odraditi osnove.
Ako si iz hrvatske (mislim, svejedno od kud isti princip) napravi thread sa svim bitcoin mijenjacnicama ili btc bankomatima u hrvatskoj zajedno s mapom di ih nac te to drži i ažuriraj, bilo bi kul čak vidjet tvoja iskustva s njima tipa da osobno odeš i onda postepeno svaki ovi post je review nekog novog bankomata ili biznisa.
Ako si iz [umetni državu da budem politicki korektan] napravi thread svih biznisa koji primaju kripto, te onda svaki novi post ažuriraj s necime sto si ti testirao, e.g. prvi mjesec gledaš di kupit obleku za kripto, drugi restorani etc.
To su lokalne ideje, vjerujem da ako sjedneš i razmisliš da možeš još boljih ideja nać.
Za main forume mozes napravit nešto što će bit kvalitetno napravljeno ili svaki mjesec (pogledaj što ekipa poput Loyćeta i Rike rade) ili nešto što je samo jednom godišnje poput onog Pizza daya.
Primjera radi, zamisli da držiš thread "Crypto Enthusiast Gifting Thread" gdje onda malo malo ubaciš post s nekim kul poklonom koji se može kupit za crypto.
Ili si napravi svoj jednogodišnji Christmas thread di na početku novembra radiš listu svih sajtova di se moze kupit poklon anonimno i poslati anonimno ili nešto na tu šemu.
Upravo završavam projekt za Miss Maltu i užasno me ovo sve podsjeća na nju.
Znači sudionici trebaju raditi fundraising, i oni uvijek, svake godine, rade one-time evente. Tipa jedan mjesec prodaju krafne, drugi mjesec kebabe ili neki falus, onak, mjesec dana potrošiš da napraviš taj event, onda ga odradiš i gotovo je, što si pokupio od love (u tvom slučaju merita) si pokupio, gotovo je, opet ispočetka sljedeći mjesec.
Onda sam im pokazao kako revenue share modeli funkcioniraju i kako mogu napraviti desetak projekata koji okreću pare (merite) 24/7.
Tak isto i ti ovdje, umjesto da godišnje otvaraš 12 random threadova i onda opet ispočetka mjesec nakon, radije sad otvori jedan ili tri threada koje možeš održavati sljedećih 10 godina i skupljat merite dok spavaš.
Znači;
Thread koji pojašnjava što je phishing ima jako low merit value i nije evergreen jer se stvari i tehnologije konstantno mijenjaju
Thread u kojem pratiš trendove i reportaš latest phishing modele ima visok merit value i evergreen je jer ide s tehnologijom, moš po njemu štancat sljedećih 10 godina.
Thread u kojem pojašnjavaš kako bitcoin bankomat funkcionira je low merit i nije evergreen jer novi modeli izlaze svake godine.
Thread u kojem pratiš događanja oko bitcoin bankomata, lokacije, ideš tamo, pofotkaš, daš svoje mišljenje oko toga etc ima high merite value i evergreen je.
Thread u kojem spomeneš jedan birthday gift koji se može kupit s kriptom ima low merite value i nije evergreen, jer konstantno novi pokloni izlaze.
Thread u kojem imaš listu svih mogućih (ali zanimljivih) pizdarija koju redovito ažuriraš i nadopunjavaš je već evergreen i ima high merite value.
Računaj da sam ti samo dao random primjere, nemoj se zahvatit za jedan od njih i trošit word count da mi kažeš kak neće funkcionirat, ono što je ključno je sistem koji ti pokušavam predstaviti. Nađi nešto unutar tog sistema s čime ti je ugodno radit i kreni štihat polagano.
Edit: Isto tako računaj da ljudi s ovakvim sistemima imaju znatno jači value u smislu kampanja, možeš znatno više love tražit ako zapravo donosiš value forumu, a ne ko 95% ovih govana po gamblingu.