Jel mozes ovo da uprostis za nas koji nismo toliko vicni altcoinima, sta je ovde neka sustinska stvar, zbog koje bi vredelo ulaziti u celu pricu? Osim potencijalnog airdropa, koji moze a i ne mora da opali.
To je u sustini opcija za automatsko trgovanje, jel to pravi nekakav profit ili se sve svodi na broj poena koje ces skupiti?
Ne ulažeš u projekt nego svoj kripto stavljaš u pametni ugovor koji onda temeljem pravila koje postaviš trejda za tebe. Što se tiče airdropa, to zaboravi. Istina je da zbog nečega postoje bodovi ali u zadnjih par godina je bolje ne računati na nikakvu zaradu od airdropa. Ja sam stavio unutra lovu za koju sam spreman riskirati pa sam odabrao da mi s 50% ETH-a koji sam stavio unutra trguje s nekakvim shitarama koje su trending po Dexscreeneru. Naravno da možeš ostati s hrpom mrtvih tokena (kako je cryptofrka napisao) ali sve ovisi o tome kako ćeš postaviti pravila. Nema minimalnog iznosa koji možeš staviti pa ako te zanima, javi se za ref (jer za sad ne možeš ući bez koda) pa ubaci unutra 10-20 dolara i vidi. Tako sam ja krenuo.
Uložio sam već u jedan takav, zaboravio sam mu ime. Na Arbitrumu je bio čini mi se, imam pun wallet nekih dead shitara zbog toga

U teoriji mi se to čini kao ok ideja, ako nemaš fiksan broj referrala i nije ti bitno hoće li se netko prijaviti ili ne pošalji mi - pa ću detaljnije pogledati kad ulovim malo vremena.
Kuha nam se altseason - moglo bi biti dobro vrijeme za ovako nešto.
Kako sam napisao gore, naravno da je moguće da ti ostane pun wallet mrtvih tokena. Ali sve ovisi kako postaviš strategiju trejdanja. Ako postaviš da ti cijelo vrijeme drži 50% ETH i 50% wBTC (gleda se u odnosu na fiat vrijednost), onda nećeš imati shitare.
Mene više muči to što kripto nije u mom walletu pa uvijek postoji mogućnost nekog hacka. Ali opet je bolje ovako nego da pametnom ugovoru moram dati dozvolu da radi transakcije s mog walleta.