|
ofergul
|
 |
June 12, 2017, 01:21:01 AM |
|
Barry Silbert abi twitterda ; Next up, $XRP şeklinde yazmış. Ne dersiniz millet is yaparmıki acaba varmı duyumu bilgisi olan
etc için market cap olarak xem i geçti, sırada ripple var anlamında. buda 5x artış etc için.
|
|
|
|
|
Bitcointek
Newbie
Activity: 34
Merit: 0
|
 |
June 12, 2017, 07:45:03 AM |
|
1100 seviyesi dip bana gore dgb da 15 gun icinde tekrar 20000 lere pump bekliyorum yatirim tavsiuesi degldr..
|
|
|
|
|
anlhcylmz
Newbie
Activity: 35
|
 |
June 12, 2017, 08:14:44 AM |
|
blackcoinde bi haraket var %10 zipladi sinsice 16 den 27 seyirine cikti
|
|
|
|
|
|
hidrocop
|
 |
June 12, 2017, 08:17:50 AM |
|
1100 seviyesi dip bana gore dgb da 15 gun icinde tekrar 20000 lere pump bekliyorum yatirim tavsiuesi degldr..
hadi inşallah aldık yukarıdan ama dedıgın gıbı dostum 1100 e tutunuyor korkutuyor ama benı kısa zamanda çıkmasını umuyorum kalbim dayanmıyor
|
|
|
|
|
|
M.Terzi
|
 |
June 12, 2017, 08:32:42 AM |
|
STR (Stellar) şuan dip rakamlara yakın diye tahmin ediyorum. Düşünen arkadaşlar 1500 altı seviyelerden alabilir. Bir kaç güne 1700'lere tırmanacaktır diye tahmin ediyorum. Kişisel görüşlerimdir. YTD
|
|
|
|
|
|
hhk1045
|
 |
June 12, 2017, 09:24:39 AM |
|
Saçma sapan coinlere yatırım yapmayın. %10 çıkar %20 düşer.
|
|
|
|
|
anlhcylmz
Newbie
Activity: 35
|
 |
June 12, 2017, 09:48:46 AM |
|
Saçma sapan coinlere yatırım yapmayın. %10 çıkar %20 düşer. hayır yatırım yapmadım gözüme çarptı ilgilenen varsa gözü üzerinde olsun diye söyledim sabahdan 1 btclik eth kaptım iyi yürüyor
|
|
|
|
|
|
hhk1045
|
 |
June 12, 2017, 10:08:54 AM |
|
Saçma sapan coinlere yatırım yapmayın. %10 çıkar %20 düşer. hayır yatırım yapmadım gözüme çarptı ilgilenen varsa gözü üzerinde olsun diye söyledim sabahdan 1 btclik eth kaptım iyi yürüyor LSK, ETH 'deyim ikisi de çok sağlam projeler. Lsk şuan alım fırsatı bence. Gün içinde yukarı hareket yapacaktır. YTD.
|
|
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
 |
June 12, 2017, 10:27:35 AM |
|
oha oha ethere noldu oyle yaw 400 doalrı astı. ipi kopardı gidiyor. 100 dolar olması cok zor dıyorduk bır ara. gercı butun para bırımlerı ucmus durumda. ether 400 dolarsa btc 10 bın dolar olurmu yakında acaba  xmr sessız ama. ondan bır hareket beklenebılır.
|
|
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
 |
June 12, 2017, 11:02:50 AM |
|
btc yaptı yapacagını yıne. 2900 den 2500 e dustu 10 dakıkada. aq bı yerınde dur yaa. bu fıyat dalgalanmaları yuzunden bu dunyaya kımse guvenmıyor. lan fıyat dalgalanırda bu kadar mı oynanır be arkadas  tamam yiyin yemeyin demıyoz da abartmayın yaw 
|
|
|
|
|
|
polat90
|
 |
June 12, 2017, 11:19:42 AM |
|
altcoinlerin hepsi pert olmuş durumda tam alım yapılacak seviyelere geldiler  ama sermayeyi edg ye bağladık bekliyoruz bakalım
|
|
|
|
|
|
TheCarm
|
 |
June 12, 2017, 11:34:15 AM |
|
Etherden btc tokatı geliyor çok yakında vizyonda 
|
|
|
|
|
Neo--
|
 |
June 12, 2017, 11:43:50 AM |
|
btc yaptı yapacagını yıne. 2900 den 2500 e dustu 10 dakıkada. aq bı yerınde dur yaa. bu fıyat dalgalanmaları yuzunden bu dunyaya kımse guvenmıyor. lan fıyat dalgalanırda bu kadar mı oynanır be arkadas  tamam yiyin yemeyin demıyoz da abartmayın yaw  Haha birileri fena götürdümü diyorsun hocam? Olabilir ama merak ettigim konu su bitcoin borsasi 40 milyar dolara ulasti nekadar buyuk bir para oldugunu gozumde canlandiramiyorum oyle soyleyim  peki bukadar buyuk bir piyasayi dakikalar icinde %20 oynatanlar kimler nasil bir para var ellerinde onu merak ediyorum. Blockchain uzerinde her hareket gorunuyor diyorlar bu hareketleri teorik olarak bizde gorebiliriz ama ben bu islerde yeniyim ve boyle bir ihtimal varsa bile nasil oldugunu bilmiyorum bilgisi olan varmi acaba?
|
|
|
|
|
|
hhk1045
|
 |
June 12, 2017, 11:53:27 AM |
|
BTC'ye güvenim hep tamdır. Hala da tam. Bitcoin bu piyasanın tek gerçek para birimidir. Lakin son günlerde okuduğum tüm kaynaklardan (genelde yabancı basın ) duyduğum işittiğim tek bir şey var Ethereum Bitcoin'in piyasa değerini geçecek. Cahilken konuştuğum şeylerin bugün üstünü çizmek durumundayım. Ethereum gerçekten piyasada 1. olabilir bu işin tabanına yayılabilir, sistemin petrolü olabilir. Bitcoin'de bu işin altını para birimi olacak. Altın her zaman altındır ve sürekli yükselecektir. Ama bir google internet ağı kaç altın ediyor bugün ? Yeni nesil bir internet yükseliyor o da Ethereum mu acaba diye sormaya başladım ?. %40 Btc %50 Eth %10Diğer sepet combosuyla yola devam.
|
|
|
|
|
Ozza
Member

Activity: 70
Merit: 10
|
 |
June 12, 2017, 11:59:18 AM |
|
BTC'ye güvenim hep tamdır. Hala da tam. Bitcoin bu piyasanın tek gerçek para birimidir. Lakin son günlerde okuduğum tüm kaynaklardan (genelde yabancı basın ) duyduğum işittiğim tek bir şey var Ethereum Bitcoin'in piyasa değerini geçecek. Cahilken konuştuğum şeylerin bugün üstünü çizmek durumundayım. Ethereum gerçekten piyasada 1. olabilir bu işin tabanına yayılabilir, sistemin petrolü olabilir. Bitcoin'de bu işin altını para birimi olacak. Altın her zaman altındır ve sürekli yükselecektir. Ama bir google internet ağı kaç altın ediyor bugün ? Yeni nesil bir internet yükseliyor o da Ethereum mu acaba diye sormaya başladım ?. %40 Btc %50 Eth %10Diğer sepet combosuyla yola devam.
Ethereum btcyi gecmeye cok yakin oldugu zaman ethereumu satma vakti gelmis demektir 
|
Bağış yapmak isteyenler için My Digibyte: D95izgSwah15tVWbQv1PYCNR5mYw1EsJnj 
|
|
|
|
hhk1045
|
 |
June 12, 2017, 12:02:02 PM |
|
Ethereum btcyi gecmeye cok yakin oldugu zaman ethereumu satma vakti gelmis demektir  Ne yapalım Digibyte mı alalım
|
|
|
|
|
|
coinzoid
|
 |
June 12, 2017, 01:47:16 PM |
|
Ethereum btcyi gecmeye cok yakin oldugu zaman ethereumu satma vakti gelmis demektir  Bu fiyattan (ATH seviyesindeyken) ETH toplanır mı? İlginçtir nasıl bir koinse en geç 2 haftada ATH yapmaya başladı 
|
|
|
|
|
Ozza
Member

Activity: 70
Merit: 10
|
 |
June 12, 2017, 01:50:23 PM |
|
Ethereum btcyi gecmeye cok yakin oldugu zaman ethereumu satma vakti gelmis demektir  Bu fiyattan (ATH seviyesindeyken) ETH toplanır mı? İlginçtir nasıl bir koinse en geç 2 haftada ATH yapmaya başladı  ethereum btcyi gectigi anda shortlayacagim
|
Bağış yapmak isteyenler için My Digibyte: D95izgSwah15tVWbQv1PYCNR5mYw1EsJnj 
|
|
|
satosi uzaktan akrabamdir
Newbie
Activity: 19
|
 |
June 12, 2017, 01:56:49 PM |
|
murphy kanunları yine işliyor benim için  bytcoin, stellar, burst ve özellikle siacoin'e yatırdım tüm paramı ama günlerdir düşüşte satmıyorum da. bu altcoinlerin akıbeti hakkında ne düşünüyorsunuz?
|
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1694
Merit: 1032
|
 |
June 12, 2017, 02:21:11 PM |
|
murphy kanunları yine işliyor benim için  bytcoin, stellar, burst ve özellikle siacoin'e yatırdım tüm paramı ama günlerdir düşüşte satmıyorum da. bu altcoinlerin akıbeti hakkında ne düşünüyorsunuz? stealler ve sc ye bende yüklü yatırdım.işin ilginci yapılan yorumlar ,bekleyin 1k olacak ilerde 1$ olacak gibi.520 den aldım şuan 490 lara düştü bu da ister istemez üzüyor insanı.yükseldikten sonra çıkıp bir daha böyle geleceği belli olmayan coinlere girmeyeceğim.eth etc ve waves candır.
|
|
|
|
|
|