RichMonk
Jr. Member
Activity: 44
Merit: 1
|
 |
February 24, 2018, 01:48:12 PM |
|
Як раз в тому топіку і вказано, що не отримавши 10 мерітів за свої пости, не бачити мембера. Я один якось випадково спіймав. Скажіть, ви комусь той меріт давали самі чи ні? Хз, я подивився, хто з початківців отримував меріти і за які дописи, мені здається, що назбирати 10 мерітів до мембера за рік неможливо. Простіше виграти лотерею і купити готовий акк, що не заборонено правилами форуму 
|
|
|
|
|
TheFuzzStone
Legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
|
 |
February 24, 2018, 01:57:07 PM |
|
Скажіть, ви комусь той меріт давали самі чи ні? Так, но не більше ніж "+1", це своєрідний лайк цього форума.
|
|
|
|
|
sla1925
|
 |
February 24, 2018, 02:39:37 PM |
|
Як раз в тому топіку і вказано, що не отримавши 10 мерітів за свої пости, не бачити мембера. Я один якось випадково спіймав. Скажіть, ви комусь той меріт давали самі чи ні? Хз, я подивився, хто з початківців отримував меріти і за які дописи, мені здається, що назбирати 10 мерітів до мембера за рік неможливо. Простіше виграти лотерею і купити готовий акк, що не заборонено правилами форуму  Давайте реально дивитися на речі, заробити багато мерітів можна лише за щось дуже цікаве і корисне, і лише в англомовній гільці. У нас можна заробити меріти лише із жалю, або від друзів, але для того треба тут мати багато друзів. 
|
|
|
|
|
TheFuzzStone
Legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
|
 |
February 24, 2018, 02:47:43 PM |
|
не отримавши 10 мерітів за свої пости, не бачити мембера.
А не чуть інакше? Коли получиш Member-а, тоді і получиш 10 Merit?
|
|
|
|
RichMonk
Jr. Member
Activity: 44
|
 |
February 24, 2018, 03:16:35 PM |
|
А не чуть інакше? Коли получиш Member-а, тоді і получиш 10 Merit?
Здається, що ні. Ті, хто мав ранги на момент нововведення, отримали відповідну кількість мерітів. Для тих, хто не встиг, той запізнився. Це зроблено з метою зменшити кількість спам постів, тому що за останні півроку, форум від спаму збільшився в два рази. Крім того, адміни планують заборонити проведення баунті компаній, і використання для цього підпису Раніше форум був для спілкування невеликого кола любителів кріптовалюти. Після ажіотажу в ЗМІ сюди полізли всі кому не лінь і модери не встигають видаляти спам. Варто зайти почитати пости в російськомовному розділі. Там сотні відповідей у гілці, складаються з 2-5 слів. Тому адміни пішли на такі кроки. Якось так, кому сподобалось thumb up
|
|
|
|
|
|
Flodner
|
 |
February 24, 2018, 05:42:41 PM |
|
Не знаю, чи можна підвищити ранг без меріта, думаю так, але сама система там ще змінювалась, я на початку читав тему про Меріт, пропонували ввести де-меріт, система ще може змінитись. Я, наприклад, скоро маю стати Senior Member, от і побачу чи зможу без достатнього меріта. А так, справді, надсилайте одне-одному в цій гілці, надсилайте тим чиї пости подобаються. В мене на момент введення було 7 мерітів, я надіслав одному дописувачу в темі про Грідкойн, поки ще не з'яивились нові, хоч вже й пару тижнів пройшло
|
|
|
|
|
sla1925
|
 |
February 24, 2018, 06:17:48 PM |
|
Раніше форум був для спілкування невеликого кола любителів кріптовалюти.
А нічого, що з тих пір коло любителів криптовалюти трохи розширилося? Більше того, ідея обмеження будь чого за певними критеріями суперечить самому духу крипти? Це вже вимальовується якая масонська ложа. 
|
|
|
|
|
sensay
Jr. Member
Activity: 462
|
 |
February 24, 2018, 07:16:21 PM |
|
Не знаю, чи можна підвищити ранг без меріта, думаю так, але сама система там ще змінювалась, я на початку читав тему про Меріт, пропонували ввести де-меріт, система ще може змінитись. Я, наприклад, скоро маю стати Senior Member, от і побачу чи зможу без достатнього меріта. А так, справді, надсилайте одне-одному в цій гілці, надсилайте тим чиї пости подобаються. В мене на момент введення було 7 мерітів, я надіслав одному дописувачу в темі про Грідкойн, поки ще не з'яивились нові, хоч вже й пару тижнів пройшло
На даний момент без меріта неможливо підвищити ранг У вас Full Member i 101 Merit, щоб отримати Sr.Member вам потрібно ще 149 Merit В залежності від рангу ви можете відправити певну кількість sMerit (максимум 50 для кожного користувача). Коли ви натискаєте + Merit буде показано кількість sMerit, яке ви можете відправити. sMerit можна відправляти іншим, Merit ні. За кожен відправлений вами sMerit ви отримуєте 0.5 sMerit Детальніше читайте тут https://asktom.cf/index.php?topic=2818398.0
|
|
|
|
|
Yari_k
Jr. Member
Activity: 70
Merit: 5
|
 |
February 24, 2018, 07:18:30 PM |
|
Привіт я зі Львова
|
|
|
|
|
|
Ukraine2020
|
 |
February 25, 2018, 12:38:03 AM |
|
Саша Іванов - параша, жопа і сраний скамер. Тримайтеся від нього подалі і від всіх його довбаних проектів. Решта портфоліо цілком перспективне.
Дякую за відгук! Так, цікаво почути деталі, якщо буде тут трохи більше аргументів, то думаю читачі цієї гілки будуть поширювати це в інших гілках. Бо так хоч сказано все лаконічно, але в перекладі на англійську модери можуть видалити)) Я так і написав) "Але що проти Вэйвс Ви можете сказати конкретно! Що не так у протоколі? Знову - а що не так з Івановим?"
|
|
|
|
|
|
Ukraine2020
|
 |
February 25, 2018, 12:42:40 AM |
|
Привіт я зі Львова
Вітаю!) Ласкаво просимо!
|
|
|
|
|
|
Flodner
|
 |
February 25, 2018, 08:06:25 AM |
|
В залежності від рангу ви можете відправити певну кількість sMerit (максимум 50 для кожного користувача). Коли ви натискаєте + Merit буде показано кількість sMerit, яке ви можете відправити. sMerit можна відправляти іншим, Merit ні. За кожен відправлений вами sMerit ви отримуєте 0.5 sMerit
Так я відправив 7 sMerit, які в мене з'явились на момент введення Меріту, але ніякі sMerit в мене не з'явились.
|
|
|
|
Radhead
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
 |
February 25, 2018, 08:39:53 AM |
|
Привіт я зі Львова
А я з Одеси, ласкаво просимо!))
|
|
|
|
|
|
sla1925
|
 |
February 25, 2018, 09:05:22 AM |
|
На даний момент без меріта неможливо підвищити ранг У вас Full Member i 101 Merit, щоб отримати Sr.Member вам потрібно ще 149 Merit В залежності від рангу ви можете відправити певну кількість sMerit (максимум 50 для кожного користувача). Коли ви натискаєте + Merit буде показано кількість sMerit, яке ви можете відправити. sMerit можна відправляти іншим, Merit ні. За кожен відправлений вами sMerit ви отримуєте 0.5 sMerit Детальніше читайте тут https://asktom.cf/index.php?topic=2818398.0Тоді, любі хлопчики та дівчата, не залишається нічого іншого, як допомагати один одному. Я розумію, що в нас не звикли дякувати за допомогу, але... Як колись співали: "Разом нас багато.." Але, якщо що, я цього не писав. 
|
|
|
|
|
Radhead
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
 |
February 25, 2018, 10:07:10 AM |
|
На даний момент без меріта неможливо підвищити ранг У вас Full Member i 101 Merit, щоб отримати Sr.Member вам потрібно ще 149 Merit В залежності від рангу ви можете відправити певну кількість sMerit (максимум 50 для кожного користувача). Коли ви натискаєте + Merit буде показано кількість sMerit, яке ви можете відправити. sMerit можна відправляти іншим, Merit ні. За кожен відправлений вами sMerit ви отримуєте 0.5 sMerit Детальніше читайте тут https://asktom.cf/index.php?topic=2818398.0Тоді, любі хлопчики та дівчата, не залишається нічого іншого, як допомагати один одному. Я розумію, що в нас не звикли дякувати за допомогу, але... Як колись співали: "Разом нас багато.." Але, якщо що, я цього не писав.  Я б із радістю допоміг, але не маю такою фізичної можливості навіть, немає що роздавати 
|
|
|
|
|
|
Flodner
|
 |
February 25, 2018, 04:27:05 PM |
|
От Baltic Blockchain Fund - цікаво, візьму участь в баунті. Я багато разів був в Литві і багато спілкувався з литовцями. Так чи інакше - вони зараз наші найближчі друзі, найбільше підтримують Україну. Тому активно придивлюсь до цього проекту. До речі - хто не був в Литві - раджу, злітати можна на вікенд, візи зараз непотрібні, летіти годину, ціни дешевше ніж в багатьох інших країнах ЄС
|
|
|
|
|
TMofDD
|
 |
February 25, 2018, 06:12:41 PM |
|
От Baltic Blockchain Fund - цікаво, візьму участь в баунті. Я багато разів був в Литві і багато спілкувався з литовцями. Так чи інакше - вони зараз наші найближчі друзі, найбільше підтримують Україну. Тому активно придивлюсь до цього проекту. До речі - хто не був в Литві - раджу, злітати можна на вікенд, візи зараз непотрібні, летіти годину, ціни дешевше ніж в багатьох інших країнах ЄС
Яку мову вони переважно знають, руцку чи англ?
|
|
|
|
|
|
Flodner
|
 |
February 25, 2018, 06:23:07 PM |
|
Яку мову вони переважно знають, руцку чи англ?
Англійську знають майже всі (крім трохи старшого покоління, ну і може в селах, я там не особливо бував) Старше покоління знає російську, дехто з молоді теж, але багато молоді й не знають, або знають так на базовому рівні Те ж саме стосується і Латвії та Естонії
|
|
|
|
yurimir
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
|
 |
February 25, 2018, 09:02:09 PM |
|
|
|
|
|
|
Bohdan123
Jr. Member
Activity: 79
|
 |
February 26, 2018, 04:24:08 AM |
|
По-перше, вони не захочуть, бо воно їм не треба, і не зможуть, бо не вміють. По-друге, їм наплювати, і на вас, і на ваші бажання в тому числі. А взагалі, іноді треба виходити з віртуального світу в реальний, щоб краще розуміти, що саме відбувається в нашій з вами країні.
Здається ми говорим про різні речі. Нагадаю, що мої тези стосувались того, що перейти на кріпту ми можем за півтора року спокійно. Тепер я просто перефразую. Якщо влада вирішить замінити паперову валюту на цифрову, то їй буде насрати на те, що якась там бабка невміє користуватись телефоном і незнає, що таке інтернет. Також їм буде насрати, що в деяких частинах країни відсутнє інтернет покриття. І щодо вашої фрази (такий собі перехід на особистості від вас) "іноді треба виходити з віртуального світу в реальний", то вам потрібно краще придивитись до нашої влади, у нас зараз розроблена гілка шестьорок, тобто як в тій приказці "Застав дурного молитися, то він голову розіб'є" тому реалізувати можна все. Просто навіть найкращі ідеї реалізуються не так як потрібно. Але ще раз повторю, якщо влада вирішить щось зробити, то їм буде насрати, чи це технічно можливо і чи від цього будуть наслідки.
|
Інформація про лоторейки, баунті, аердропи і іншу халяву криптосвіту українською https://t.me/crypto_bonus_ua
|
|
|
|