|
sla1925
|
 |
February 26, 2018, 07:59:52 AM |
|
Тепер я просто перефразую. Якщо влада вирішить
Знову те саме. Це ви перефразували? Якщо. Ви бачите хоч якісь натяки на це "якщо"? Особисто я не бачу, про що і пишу. Навіщо обговорювати чисто гіпотетичні речі, які може відбудуться, може не відбудуться, може завтра, може через кільканадцять років. Вас цікавить теорія? Тоді, ви обрали не того співбесідника, мене цікавить виключно практика. А на практиці поки що навіть натяку на бажаний вами перехід в Україні на крипту у найближчий час не видно. Більш того, тепер мені стало цікаво, про який саме перехід ви пишете? Якщо про легалізацію, наприклад, біткоїна, то це одна справа. Якщо ж про перехід України на якісь криптогривні, то це вже зовсім інша справа. Щодо другого варіанта, то особисто я проти, бо будь-які національні криптогроші - то не благо для людей, а тотальний контроль з боку держави за грошовими потоками.
|
|
|
|
|
dmitricholesia
Newbie
Activity: 70
Merit: 0
|
 |
February 26, 2018, 09:56:27 AM |
|
Greetings,
Anybody from Ukraine?
Привіт) Українці підкорюють і цю вершину. Сподіваюсь нас тут буде тільки збільшуватись кількість!!
|
|
|
|
|
|
Ukraine2020
|
 |
February 26, 2018, 03:11:01 PM |
|
Greetings,
Anybody from Ukraine?
Привіт) Українці підкорюють і цю вершину. Сподіваюсь нас тут буде тільки збільшуватись кількість!! Привіт! =) Маємо надію, що змінить Україну блокчейн. Мінус коррупція та бюолкротичні паузи. Коли будуть смарт-контракти - буде все чітко.
|
|
|
|
|
|
Ukraine2020
|
 |
February 26, 2018, 03:11:46 PM Last edit: February 26, 2018, 03:59:51 PM by Ukraine2020 |
|
Всім привіт! Тільки-но створив сабредіт в Реддіт! Буде з новинами про крипту та блокчейн в світі та Україні! https://www.reddit.com/r/BlockchainUkraine/Протестував і створив ще один, але більш правильно)
|
|
|
|
|
Bohdan123
Jr. Member
Activity: 79
Merit: 1
|
 |
February 26, 2018, 06:17:40 PM |
|
sla1925, ти просто пропустив початок моєї розмови і тому не розумієш всього тексту. Все почалось з того, що один написав, що ми ще не зможем вести крипту в обіг, бо є бабульки які незнають, що таке інтернет і у нас не всюди є покриття. А ти вже мою 2 чи 3 фразу доказу того, що вести не проблема - головне щоб було бажання вирвав із контесту. І маленька приміточка. Крипта карає пісемістів, так що побільше позитиву і разом подвинем ту махіну, яку деякі називають демократією, але то точно не для народу утворення зараз у нас.
|
Інформація про лоторейки, баунті, аердропи і іншу халяву криптосвіту українською https://t.me/crypto_bonus_ua
|
|
|
Aeneas
Newbie
Activity: 55
|
 |
February 26, 2018, 06:37:56 PM |
|
sla1925, ти просто пропустив початок моєї розмови і тому не розумієш всього тексту. Все почалось з того, що один написав, що ми ще не зможем вести крипту в обіг, бо є бабульки які незнають, що таке інтернет і у нас не всюди є покриття. А ти вже мою 2 чи 3 фразу доказу того, що вести не проблема - головне щоб було бажання вирвав із контесту. І маленька приміточка. Крипта карає пісемістів, так що побільше позитиву і разом подвинем ту махіну, яку деякі називають демократією, але то точно не для народу утворення зараз у нас.
Доброго. Богдане, запрошуємо вас переглянути наш вайтпейпер, ми якраз зібрались боротися із так званою "демократією". Не розглядати як рекламу, все одно ICO не проводитимемо.
|
|
|
|
|
Bort702
Newbie
Activity: 1
|
 |
February 26, 2018, 06:38:54 PM |
|
Привіт всім. Маю надію, що ви знаєте про Bitcoin Private(BTCP) - хардфорк BTC та ZLC який відбудеться 28 лютого. Якщо ні - то вот коротка інформація: Як і Bitcoin, Bitcoin Private підтримує peer-to-peer транзакції без посередника. Кожна транзакція підтверджується мережею вузлів з використанням криптографічних методів і записується в блокчейн. Генерація блока кожні 2.5 мінути. Розмір блока - 2Мб. Що прискорює проведення транзакцій і зменшить розмір комісій. Bitcoin Private використовує zk-SNARKs - ту ж технологію для захисту транзакцій, що і ZClassic(та ZEC). Це означає, що транзакції записуються в публічний блокчейн, але відправник, отримувач та інші метадані залишаються приховані від третіх осіб. GPU майнінг У Bitcoin Private немає премайна і нагород для засновників. Розподіл Bitcoin Private буде чесним для всіх - 1 BTCP за кожен 1 BTC або 1 ZCL У момент хардфорка відбудеться копія всіх ZCL і BTC. Кожний власник ZCL або BTC в гаманці, або на підтримуваної біржі, отримає BTCP за курсом 1: 1. Наприклад, якщо ви володієте 15.4 ZCL і 0.1 BTC, ви отримаєте 15.5 BTCP. Якцо вам цікаво - я можу відповісти на питання в группі BTCP Україна в телеграмі: https://t.me/bitcoinprivateukraineЦе офіційний сайт монети: https://btcprivate.org/
|
|
|
|
|
SHEF
Newbie
Activity: 7
|
 |
February 26, 2018, 07:23:10 PM |
|
Добрий Вечір))) Якщо не тяжко скиньте ссилку на Баунті без звітів, бо поки що Postion Newbie )))) Дякую.
|
|
|
|
|
|
sla1925
|
 |
February 26, 2018, 09:46:02 PM |
|
вона буде використовуватися для зниження поборів
Для зниження поборів? Це ви про податки чи про щось інше?
|
|
|
|
|
|
TMofDD
|
 |
February 26, 2018, 09:52:08 PM |
|
Для зниження поборів? Це ви про податки чи про щось інше? Побори, ну він і слово відкопав, напевне мається на увазі збір (комса) 
|
|
|
|
|
|
sla1925
|
 |
February 26, 2018, 09:55:26 PM |
|
Для зниження поборів? Це ви про податки чи про щось інше? Побори, ну він і слово відкопав, напевне мається на увазі збір (комса)  Я чомусь так і подумав, але вирішив перепитати, бо переклад трохи шкутильгає. 
|
|
|
|
|
|
|
Salanta
Newbie
Activity: 89
|
 |
February 27, 2018, 09:20:40 AM |
|
Выиграть 250 долларов за 2 часа Airdrop привет Зарегистрироваться links большой airdrop список спасибо airdroplistt.blogspot.com.tr/2018/02/guncel-airdrop-listesi.html
|
|
|
|
|
Radhead
Newbie
Activity: 84
|
 |
February 27, 2018, 09:48:26 AM |
|
Выиграть 250 долларов за 2 часа Airdrop привет Зарегистрироваться links большой airdrop список спасибо airdroplistt.blogspot.com.tr/2018/02/guncel-airdrop-listesi.html
шопопало вперьод!))
|
|
|
|
|
BSAlex
Member

Activity: 239
Merit: 10
|
 |
February 27, 2018, 12:24:50 PM |
|
Панове, ми вважаємо безтолкові гугл-переклади спамом чи це цікавить спільноту як своєрідний пришпил?
|
|
|
|
|
|
Flodner
|
 |
February 27, 2018, 12:28:33 PM |
|
Панове, ми вважаємо безтолкові гугл-переклади спамом чи це цікавить спільноту як своєрідний пришпил?
Я думаю, якщо тим хто постить це зараховується як бали в баунті - то хай постять) Хай люди заробляють)
|
|
|
|
|
Flodner
|
 |
February 27, 2018, 12:39:30 PM |
|
Вересень 2018 - Краудфандинг Aeneas Lepton. P1. Розміщення заявок на залучення інвестицій. Грудень 2018 - Запуск децентралізованої біржі Aeneas Exchange.
Цікавий проект, вже бачив англомовний thread, думаю нам тут треба його підтримати, розробники ж українці По цим пункатм, що я виділив цікаво спитати - що за краудфандинг буде проводитись і чи є сенс в ще одній децентралізованій біржі, якщо на той момент токени вже мають бути наявні на деяких інших біржах. Точніше сенс напевне є, бо Etherdelta (якщо не помиляюсь, найпопулярніша децентралізована біржа) - дуже глючна, відповідно якби була якась альтернатива то це було б добре
|
|
|
|
|
EEM
|
 |
February 27, 2018, 01:05:59 PM |
|
Точніше сенс напевне є, бо Etherdelta (якщо не помиляюсь, найпопулярніша децентралізована біржа) - дуже глючна, відповідно якби була якась альтернатива то це було б добре
Я думав crypto-bridge.com найпопулярніша 
|
|
|
|
|
|
sla1925
|
 |
February 27, 2018, 02:00:38 PM |
|
Точніше сенс напевне є, бо Etherdelta (якщо не помиляюсь, найпопулярніша децентралізована біржа) - дуже глючна, відповідно якби була якась альтернатива то це було б добре
Вже є декілька аналогічних бірж, а буде ще більше. Конкуренція зростає.
|
|
|
|
|
Angel35
Newbie
Activity: 154
|
 |
February 27, 2018, 08:46:51 PM |
|
Хлопці, хоч хтось може сказати, що таке Merit? В інтернеті є якась інформація про це? Я чув, що тепер на основі цієї одиниці будуть надавати нові ранги на форумі.
|
|
|
|
|
|