Varanvaran abimiz forumda ve diğer internet sitelerinde yaptığı ticaretler ile güven veren biri, daha önce çokça defa yüksek miktarlı işlemler gerçekleştirmiştik. Birkaç ay önce Balıkesir Akçay'a gittiğimizde mesaj atmıştım, aklıma gelen ilk isim sen olmuştun. İnsanlar artık Ege bölgesini tatil için sıklıkla tercih ediyor. Zeytinli Rock Festivali de bu bölgede oluyor, biz gittiğimizde Akçay'da 7'den 70'e dolu bir ortam vardı. Bana göre gelişmiş ama gelişimi devam eden yatırım yapılabilir bir bölge. Yatırımcı ya da hisse ortağı olarak bahsedilen kategoriye girmek için bahsettiğiniz yüksek miktar nedir?
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim.
Buraya geldiğinde rock festivali zamanında gelmiştin, seni misafir etmek istedim ama ortamının müsait olmadığını söylediğin için misafir edemedim. Her zaman burada misafir edebileceğimi dile getirmeme gerek yok.
Sormuş olduğun soruya cevap verebilmem için.
Sıfırdan bir mekan kurmak için toplam bir maliyeti söz konusu,
Bu maliyet kısmı 1 kişi için yüklü bir miktar x.xxx milyon TL gibi ( mülkiyet dahil fiyatı)
Ama bu miktar kişiler arasında bölünebilir mesela örnek vermek gerekirse
10/XXX bin TL gibi yada 20/XXX bin TL gibi
Bunların dışında mülkiyet dahil olmadan kiralama olarak yapılabilir buda totalde XXX bin TL gibi