Gılışdar niye helalleşiyor
Bildiriyi Demirel, Erbakan ve Çiller imzaladı, yani dönemin 3 sağ görüşlü (!) lideri
Meral Akşener'i de unutmayalım, dönemin İçişleri bakanı, "kararları uygulayacağım" diye açıklaması var
Aynen hocam Kılıçdaroğlu ile ne alakası var ben anlamadım. O zaman Kılıçdaroğlu Ssk genel müdürü idi. Kaldı ki chp iktidar ortağı bile değildi ki helalleşsin..
Ben o dönemde Meral Akşener'e bu generalin seni yağlı kazığa oturturum dediğini hatırlıyorum. Meral Akşener korkmadan dik durmuştu. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.
Kılıçdaroğlu belki de CHP'nin (halk içinde ki belli kesimde) kötü imajını düzeltmek istiyor olabilir
CHP’nin halk içindeki imajını düzeltmek istiyorum diyorsa Kılıçdaroğlu, önce CHP içerisinde yer alan sempatizanları temizleyerek başlamalı. Daha sonra DHKP-C’li il başkanlarını göndermeli. HDP olan ittifakı bozmalı, Öcalan’ın avukatlığını üstlenmiş kişilerin parti ile ilişiğini kesmeli.
Zaten bunları yaparsa CHP 50 yıl başta kalır. Bu dönemin sahipleri bile 20 yıl kalabildiyse, doğru başkanlarla CHP daha fazla iktidarda kalır. Aslında mesele ne kadar iktidarda kaldığı da değil, mesele ülkeyi nasıl bir seviyeye taşıyabilmekte. Bakın önümüzde bir Kore örneği var. Kuzey Kore mahrumiyet bölgesi, insanlar interneti bile bilmiyor sene 2022. Bir de Güney Kore’ye bakın ülkenin bulunduğu konum dünyanın sayılı teknoloji devlerinden olması. Bunlar kapı komşu ve 40-50 yıl öncesine kadar tek devlettiler. Mesele yöneticilerde, yönetmekte. İkisinin başında da Koreliler var. Ancak bir tarafı ciddi geliştiren liderler yönettiği için bugün bu konumdalar. Diğer ülke ise tam bir dikta rejimi, tek adam rejimi ile yönetiliyor. Komunizm içerisinde ülkenin tek dostları Çin.
Umarım CHP artık kabuklarını gerçekten kırabilir veya kıracak liderlere şans verebilir. CHP’ye şans vermek isteyen milyonlarca insan var. Bir de diğer partiler de de şu vardı bu vardı demeyin konuyu uzatmamak için yazmıyorum evet bir tarafta Fetö ile bir dönem içli dışlıydı ama onlar “kandırılmış.”