Bitcoin Forum
December 29, 2025, 01:33:47 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Ktoś chce nagrodę?  (Read 522 times)
wwzsocki (OP)
Legendary
*

Activity: 3304
Merit: 1769

EMONEYMAX.NET - BEST CRYPTO MARKETING AGENCY

View Profile WWW
January 07, 2024, 12:47:44 AM
Merited by pawel7777 (1), garlonicon (1)

Wygrałem nagrodę w wątku https://asktom.cf/index.php?topic=5479659

jest to: Karta MixTum, które powstały we współpracy z firmą Icarus. Nie są załadowane BTC

Nie pomyślałem kiedy brałem udział, że będę musiał podać swój adres, nie chcę tego robić i bardzo chętnie oddam nagrodę komuś z naszego lokalnego podwórka

jeżeli chcesz otrzymać tą kartę, to po prostu napisz tu w wątku, że jesteś gotów wysłać swój adres do naszego lokalsa, którym jest @Cygan

musze to zrobić na dniach więc proszę o szybką reakcję, pozdrawiam wszystkich

EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!!
-FULL PROOF OF WORK IN REAL TIME (all links, screens, etc are shared in special Telegram group in real time) -GUARANTEED VISIBILTY OF OUR COMMENTS - NO SHADOWBANNS ON X! (and other Social media), -DELETED IN FIRST 24h CONTENT IS REPOSTED AGAIN (with full delivery rapports) -REAL PEOPLE - NO BOTS (delivery of bot traffic only on request)-WORKED WITH MORE THEN 400 CLIENTS! (gathered big lists with most wanted groups, influencers accounts, servers, etc. also gained massive experience and know how)

Check us out, only highest quality standards, support main social media accounts and advertise outside them.

EMONETMAX.NET - CRYPTO MARKETING AGENCY - https://emoneymax.net/
garlonicon
Copper Member
Legendary
*

Activity: 944
Merit: 2309

View Profile
January 08, 2024, 10:56:03 AM

Nie pomyślałem kiedy brałem udział, że będę musiał podać swój adres
Ja bym podał paczkomat, jeśli się da. No chyba że nie mówimy o Polsce.

W każdym razie biorę. Znajdzie się parę adresów, z których mogę to odebrać, bez ujawniania, gdzie naprawdę mieszkam.
wwzsocki (OP)
Legendary
*

View Profile WWW
January 09, 2024, 12:13:53 AM

Nie pomyślałem kiedy brałem udział, że będę musiał podać swój adres
Ja bym podał paczkomat, jeśli się da. No chyba że nie mówimy o Polsce.

W każdym razie biorę. Znajdzie się parę adresów, z których mogę to odebrać, bez ujawniania, gdzie naprawdę mieszkam.

jezeli to dla Ciebie nie problem, to prosze podaj mi ten adres w DM (lub jak Ci wygodnie) i ja to wyśle jako mój do Cygana

moze być cały swiat

-FULL PROOF OF WORK IN REAL TIME (all links, screens, etc are shared in special Telegram group in real time) -GUARANTEED VISIBILTY OF OUR COMMENTS - NO SHADOWBANNS ON X! (and other Social media), -DELETED IN FIRST 24h CONTENT IS REPOSTED AGAIN (with full delivery rapports) -REAL PEOPLE - NO BOTS (delivery of bot traffic only on request)-WORKED WITH MORE THEN 400 CLIENTS! (gathered big lists with most wanted groups, influencers accounts, servers, etc. also gained massive experience and know how)

Check us out, only highest quality standards, support main social media accounts and advertise outside them.

cygan
Legendary
*

Activity: 3752
Merit: 11521

icarus-cards.eu

View Profile WWW
January 09, 2024, 06:12:07 PM

@garlonicon cieszę się, że z tobą znalazł się ktoś, kto chciałby otrzymać pięknie wykończoną kartę Smiley
karta będzie wysłana listem poleconym z niemiec, więc nie sądzę, aby paczkomat był tutaj opcją. ale jestem pewien, że znajdziesz alternatywny adres.

jeśli jesteś zainteresowany kolejnymi kartami Icarus i chciałbyś rzucić okiem na wątki sprzedażowe, to zapraszam:

[SALE] Icarus Timeline Edition 10/2023 (designed by mx12.levins)🔐🕰️
[SALE] Icarus Timeline Edition 11/2023 (designed by mx12.levins)🔐🕰️
[SALE] Icarus Bitcointalk Hat Edition (10 designs)🔐🧢
[SALE] Icarus Timeline Edition 12/2023 (designed by mx12.levins)🔐🕰️

z przyjemnością wyślę ci więcej niż tylko jedną kartę (w twoim przypadku nie musiałbyś płacić żadnych kosztów wysyłki za swoje zamówienie) Wink

wwzsocki (OP)
Legendary
*

View Profile WWW
January 12, 2024, 08:56:31 PM

@garlonicon cieszę się, że z tobą znalazł się ktoś, kto chciałby otrzymać pięknie wykończoną kartę Smiley
karta będzie wysłana listem poleconym z niemiec, więc nie sądzę, aby paczkomat był tutaj opcją. ale jestem pewien, że znajdziesz alternatywny adres...

własnie wysłałem adres w DM, który dostałem od @garlonicon

proszę sprawdź i zobacz czy będzie ok, mam nadzieję że tak

jeżeli nie, może lepiej wysłać jako zwykły list? tylko z TT kodem (track and trace) żeby doszło?

jak chcesz być pewien, to można za pare złotych dodatkowo ubezpieczyć taką przesyłkę (ubezpieczenie do 500 euro)

cygan
Legendary
*

Activity: 3752
Merit: 11521

icarus-cards.eu

View Profile WWW
January 13, 2024, 05:18:55 AM

dzięki @wwzsocki ale dostałem już 'prywatny' adres od @garlonicon'a kilka dni wcześniej, ponieważ chcę wysłać kartę jako list polecony, a wydaje mi się, że w polsce (podobnie jak w niemczech) nie można wysyłać listów, a zwłaszcza listów poleconych do paczkomatu - poprawcie mnie jeśli się mylę

gdyby to było możliwe, wysłałbym go do paczkomatu

lokas0506
Member
**

Activity: 373
Merit: 37

View Profile
January 13, 2024, 09:43:39 PM

A na pocztę można ? Jest poste restante - to dlaczego nie można by było na miejscu na poczcie złożyć podpisu. Najłatwiej chyba zapytać się na poczcie. Jak już paranoja to można by do tego jak np się mieszka w Warszawie podać pocztę w Łodzi - żąrty żąrtami ale jak poważna kasa to faktycznie lepiej być paranoicznie ostrożnym niż żałować
wwzsocki (OP)
Legendary
*

View Profile WWW
January 14, 2024, 04:44:42 AM

dzięki @wwzsocki ale dostałem już 'prywatny' adres od @garlonicon'a kilka dni wcześniej, ponieważ chcę wysłać kartę jako list polecony, a wydaje mi się, że w polsce (podobnie jak w niemczech) nie można wysyłać listów, a zwłaszcza listów poleconych do paczkomatu - poprawcie mnie jeśli się mylę

gdyby to było możliwe, wysłałbym go do paczkomatu

no to super że już wszystko ogarnięte, dziękuje za informacje

wwzsocki (OP)
Legendary
*

View Profile WWW
January 17, 2024, 09:35:17 PM

sprawa zamknięta, więc zamykam wątek

@garlonicon proszę kiedy już otrzymasz nagrodę daj mi znać w DM,

organizator konkursu prosił o komentarze od zwycięzców w wątku, jak już otrzymamy nagrodę

Pages: [1]
  Print  

Jump to: