wwzsocki (OP)
Legendary
Activity: 3304
Merit: 1769
EMONEYMAX.NET - BEST CRYPTO MARKETING AGENCY
|
Wygrałem nagrodę w wątku https://asktom.cf/index.php?topic=5479659jest to: Karta MixTum, które powstały we współpracy z firmą Icarus. Nie są załadowane BTC Nie pomyślałem kiedy brałem udział, że będę musiał podać swój adres, nie chcę tego robić i bardzo chętnie oddam nagrodę komuś z naszego lokalnego podwórka jeżeli chcesz otrzymać tą kartę, to po prostu napisz tu w wątku, że jesteś gotów wysłać swój adres do naszego lokalsa, którym jest @Cygan musze to zrobić na dniach więc proszę o szybką reakcję, pozdrawiam wszystkich
|
EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!! - FULL PROOF OF WORK IN REAL TIME (all links, screens, etc are shared in special Telegram group in real time) - GUARANTEED VISIBILTY OF OUR COMMENTS - NO SHADOWBANNS ON X! (and other Social media), - DELETED IN FIRST 24h CONTENT IS REPOSTED AGAIN (with full delivery rapports) - REAL PEOPLE - NO BOTS (delivery of bot traffic only on request)- WORKED WITH MORE THEN 400 CLIENTS! (gathered big lists with most wanted groups, influencers accounts, servers, etc. also gained massive experience and know how) Check us out, only highest quality standards, support main social media accounts and advertise outside them. EMONETMAX.NET - CRYPTO MARKETING AGENCY - https://emoneymax.net/
|
|
|
garlonicon
Copper Member
Legendary
Activity: 944
Merit: 2309
|
 |
January 08, 2024, 10:56:03 AM |
|
Nie pomyślałem kiedy brałem udział, że będę musiał podać swój adres Ja bym podał paczkomat, jeśli się da. No chyba że nie mówimy o Polsce. W każdym razie biorę. Znajdzie się parę adresów, z których mogę to odebrać, bez ujawniania, gdzie naprawdę mieszkam.
|
|
|
|
|
wwzsocki (OP)
Legendary
|
 |
January 09, 2024, 12:13:53 AM |
|
Nie pomyślałem kiedy brałem udział, że będę musiał podać swój adres Ja bym podał paczkomat, jeśli się da. No chyba że nie mówimy o Polsce. W każdym razie biorę. Znajdzie się parę adresów, z których mogę to odebrać, bez ujawniania, gdzie naprawdę mieszkam. jezeli to dla Ciebie nie problem, to prosze podaj mi ten adres w DM (lub jak Ci wygodnie) i ja to wyśle jako mój do Cygana moze być cały swiat
|
EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!! - FULL PROOF OF WORK IN REAL TIME (all links, screens, etc are shared in special Telegram group in real time) - GUARANTEED VISIBILTY OF OUR COMMENTS - NO SHADOWBANNS ON X! (and other Social media), - DELETED IN FIRST 24h CONTENT IS REPOSTED AGAIN (with full delivery rapports) - REAL PEOPLE - NO BOTS (delivery of bot traffic only on request)- WORKED WITH MORE THEN 400 CLIENTS! (gathered big lists with most wanted groups, influencers accounts, servers, etc. also gained massive experience and know how) Check us out, only highest quality standards, support main social media accounts and advertise outside them. EMONETMAX.NET - CRYPTO MARKETING AGENCY - https://emoneymax.net/
|
|
|
|
|
wwzsocki (OP)
Legendary
|
 |
January 12, 2024, 08:56:31 PM |
|
@garlonicon cieszę się, że z tobą znalazł się ktoś, kto chciałby otrzymać pięknie wykończoną kartę  karta będzie wysłana listem poleconym z niemiec, więc nie sądzę, aby paczkomat był tutaj opcją. ale jestem pewien, że znajdziesz alternatywny adres... własnie wysłałem adres w DM, który dostałem od @garlonicon proszę sprawdź i zobacz czy będzie ok, mam nadzieję że tak jeżeli nie, może lepiej wysłać jako zwykły list? tylko z TT kodem (track and trace) żeby doszło? jak chcesz być pewien, to można za pare złotych dodatkowo ubezpieczyć taką przesyłkę (ubezpieczenie do 500 euro)
|
|
|
|
cygan
Legendary
Activity: 3752
Merit: 11521
icarus-cards.eu
|
 |
January 13, 2024, 05:18:55 AM |
|
dzięki @wwzsocki ale dostałem już 'prywatny' adres od @garlonicon'a kilka dni wcześniej, ponieważ chcę wysłać kartę jako list polecony, a wydaje mi się, że w polsce (podobnie jak w niemczech) nie można wysyłać listów, a zwłaszcza listów poleconych do paczkomatu - poprawcie mnie jeśli się mylę
gdyby to było możliwe, wysłałbym go do paczkomatu
|
|
|
|
lokas0506
Member

Activity: 373
Merit: 37
|
 |
January 13, 2024, 09:43:39 PM |
|
A na pocztę można ? Jest poste restante - to dlaczego nie można by było na miejscu na poczcie złożyć podpisu. Najłatwiej chyba zapytać się na poczcie. Jak już paranoja to można by do tego jak np się mieszka w Warszawie podać pocztę w Łodzi - żąrty żąrtami ale jak poważna kasa to faktycznie lepiej być paranoicznie ostrożnym niż żałować
|
|
|
|
|
wwzsocki (OP)
Legendary
|
 |
January 14, 2024, 04:44:42 AM |
|
dzięki @wwzsocki ale dostałem już 'prywatny' adres od @garlonicon'a kilka dni wcześniej, ponieważ chcę wysłać kartę jako list polecony, a wydaje mi się, że w polsce (podobnie jak w niemczech) nie można wysyłać listów, a zwłaszcza listów poleconych do paczkomatu - poprawcie mnie jeśli się mylę
gdyby to było możliwe, wysłałbym go do paczkomatu
no to super że już wszystko ogarnięte, dziękuje za informacje
|
|
|
|
wwzsocki (OP)
Legendary
|
 |
January 17, 2024, 09:35:17 PM |
|
sprawa zamknięta, więc zamykam wątek
@garlonicon proszę kiedy już otrzymasz nagrodę daj mi znać w DM,
organizator konkursu prosił o komentarze od zwycięzców w wątku, jak już otrzymamy nagrodę
|
|
|
|
|