Pa trenutno su aktuelni ti telegram mini app. Ja sam bukvalno usao u njih par i samo klikcem nesto u prazno al za sada nista se ne dobija. Sve cekam da upecam nesto al sve mi se cini da nema nista od ovoga. Ako neko zna neki dobar mini app koji moze neki airdrop da da ili da plati bilo bi dobro. Al koliko vidim aktuelno je samo je fora dal mogu da plate i da li vredi gubiti vreme na ovo
Nema ti love u tome, mislim ne klikćem i ne pratim ali nigdje pa ni u kriptu nema love baš iz ničega. I ako i bude love ima drugih koji klikću sa 100 profila. Onih par koje sam vidio su neslavno propali.
Evo ti jedan od mene nazovi savjet koji ti neće biti drago čut ali to je moje mišljenje i nadam se da te neće uvrijedit već potaknuti na promjenu ako je to nešto šta želiš.
Svako toliko se pojaviš ovdje na forumu, tražiš savjete i onda kada ih dobiješ, ne poslušaš ih.
Imaš legendary account i sa dva mjeseca poštenog postanja mogao biš birati kampanju tu na forumu ali ti radije klikćeš po telegramu.
Pogledaj dva nova člana koja su se pojavila, paco92x i katanic. Obojica postaju redovno, trude se, prevode nešto, stupaju u kontakt s poznatim memberima van našeg dijela, grebu se za merite, itd.. Paco je recimo aktivan po gamblingu i imam feeling da sam mu već poslao 100$ u free betovima kroz razne promocije, chatove i takve stvari šta vodimo. Ti s druge strane uđeš u BSFL pa nisi u stanju ni slati odgovore na pitanja jednom tjedno a doslovno je free money za nekoga ko voli sport. Znači tebalo bi biti ko stvoreno za tebe.
Osobno sam te prekrižio i ne vjerujem da ti ima pomoći, ti čekaš da lova padne s neba sama od sebe.
Radije ću trošiti svoje vrijeme i ostale resourse na članove koje se trude i pokazaju nekakvu inicijativu. Sretno kojim god putem odlučiš dalje.