Bitcoin Forum
January 09, 2026, 10:00:47 PM *
News: Due to a wallet-migration bug, you should not upgrade Bitcoin Core. But if you already did, there's no need to downgrade.

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Okan Buruğun(Galatasarayın) son durumu ve Galatasaray Az Alkmaar Maçı  (Read 69 times)
Newkungfukenny77 (OP)
Jr. Member
*

Activity: 51
Merit: 42

View Profile
February 13, 2025, 10:16:31 PM
Last edit: February 13, 2025, 11:22:08 PM by Newkungfukenny77

Arkadaşlar Galatasaray için üzgün ve yorucu bir geceydi. Çok fazla hata yapıldı şahsen düzen değişikliği hataların en büyüğüydü ayrıca Okan Buruğun güç zehirlenmesi yaşadığına inanıyorum o kadar yapılan harcama 4-1 için olmamalıydı! Kısaca Galatasarayın bu aralar iyi yönetilmediğine inanmaktayım. Ben daha fazla konuşmak istemiyorum. Topu size atıyorum konu hakkındakı fikirlerinizi merak ediyorum?
yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1400
Merit: 379

View Profile
February 13, 2025, 10:32:02 PM

Poku biraz becerikli olsa bugün işler çok farklı olurdu.
Türk takımlarının en büyük eksiği kendilerini dev aynasında görüyor. Ligimiz berbat. Bir çok oyuncu kötü niyetli kendini ilk fırsatta yere atıyor ve hakemler buna izin veriyor. Adamlar 4-1 yendi ama bunun yanında ezdi geçti. Onbire onbir olsa da yine galip gelirlerdi.  Morata  çöpün önde gideni ama itelediler bizim ülkeye hem de iyi paraya. Cuesta iyi paraya itelendi. Hafta sonu bu takım Rize de puan kaybeder ama mhk'nin hakemleri adam gibi maçı yönetirse.

▄▄█████████████████▄▄
▄█████████████████████▄
███▀▀█████▀▀░░▀▀███████

██▄░░▀▀░░▄▄██▄░░█████
█████░░░████████░░█████
████▌░▄░░█████▀░░██████
███▌░▐█▌░░▀▀▀▀░░▄██████
███░░▌██░░▄░░▄█████████
███▌░▀▄▀░░█▄░░█████████
████▄░░░▄███▄░░▀▀█▀▀███
██████████████▄▄░░░▄███
▀█████████████████████▀
▀▀█████████████████▀▀
|

▄██████▄▄██████▄
▀██▄██▀███▀██▄██▀
█████████████████████████
█████████████████████
█████████████████████
█████████████████████
█████████████████████
█████████████████████
█████████████████████
▀███████████████████▀

✦

Claim your reward
every day until
December 25th!
|

██

█████
███████
███████
█▄
██████
████▄▄
█████████████▄
███████████████▄
░▄████████████████▄
▄██████████████████▄
███████████████▀████
██████████▀██████████
██████████████████
░█████████████████▀
░░▀███████████████▀
████▀▀███
███████▀▀
████████████████████   ██

[..►PLAY..]

████████   ██████████████
ingiltere
Legendary
*

Activity: 3598
Merit: 1693

View Profile
February 13, 2025, 10:52:56 PM

Bunun için yeni konu açmaya gerek var mıydı? Türkiye Süper Ligi ve UEFA Avrupa Ligi için başlıklar var. Okan Buruk'un kendi konusunu hak edecek biri olduğunu sanmıyorum.
Galatasaray ligde Anadolu kulüplerini korkutuyor ve baskılı oynuyor. 3 gol yese 4 atıyor. Sürekli hücum düşünüyorlar ve savunmadaki hataları telafi edebiliyorlar. Ama iş Avrupa'ya gelince Okan Buruk hiç düzgün bir plan oluşturamıyor. Osimhen olmayınca hücum duruyor. Kırmızı kartla eksik duruma düşünce ne yapacağını bilemiyor. Savunma zaafları iyice ortaya çıkıyor. Bugün de onun için kötü bir gündü. Bu durumu düzeltmek için bir şansı var ama işini çok zora soktu.
Newkungfukenny77 (OP)
Jr. Member
*

Activity: 51
Merit: 42

View Profile
February 13, 2025, 11:20:04 PM

Bunun için yeni konu açmaya gerek var mıydı? Türkiye Süper Ligi ve UEFA Avrupa Ligi için başlıklar var. Okan Buruk'un kendi konusunu hak edecek biri olduğunu sanmıyorum.
Galatasaray ligde Anadolu kulüplerini korkutuyor ve baskılı oynuyor. 3 gol yese 4 atıyor. Sürekli hücum düşünüyorlar ve savunmadaki hataları telafi edebiliyorlar. Ama iş Avrupa'ya gelince Okan Buruk hiç düzgün bir plan oluşturamıyor. Osimhen olmayınca hücum duruyor. Kırmızı kartla eksik duruma düşünce ne yapacağını bilemiyor. Savunma zaafları iyice ortaya çıkıyor. Bugün de onun için kötü bir gündü. Bu durumu düzeltmek için bir şansı var ama işini çok zora soktu.

Öyle bir konu olduğunu gördüm fakat daha spesifik olarak galatasarayın durumu ve hataları üzerine bir konu başlığı açmak istedim. Yani açmaya çok gerek yoktu ama bu konuda insanların fikrini merak etmiştim.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: