Yasalar henüz değişmedi ancak iktidarın politikasını düşünecek olursak yasalar meclisten rahatlıkla geçecektir.Buradaki yorumların hiçbirine katılmıyorum.Son yıllarda dünya genelinde eşcinselliğin aşırı propagandasının yapıldığına ve bunun rahatsız edici olduğu görüşüne katılıyorum.Özellikle Netflix dizilerinde artık normal kadın ve erkeğin sevgili olması ayıplanır hale geldi.

* Yurt dışında evlenmiş olsalar bile, Türkiye’de yaşayan LGBTİ+ bireyler için yaptırımlar olabilir.
Bu maddenin nesini tam olarak doğru buluyorsunuz biraz daha açabilir misiniz?
* “Biyolojik cinsiyete aykırı” davranışları teşvik edenlere 1 ila 3 yıl hapis cezası verilecek.
Teşvik derken tam olarak neyi demek istiyor arkadaşlar ceza kanunları soyut olmaktan çok somut olmalı kanunlar bu kadar yoruma açık olunca neler olduğunu görüyoruz.Halkı kin ve düşmalığa teşvik etmek suçuna hangi ifadelerin sokulduğunu görmüyor musunuz? Yarın normal iki tane eşcinsel birey sokakta sadece el ele tutuşsa bu ceza yine verilebilir?Bu insanlar istiyorsa bırakın evlensin bize ne zararı var bu insanlar sırf sizin gibi hareket etmiyor diye özgürlüklerini elinden almanız doğru mu? Bu insanların evlat edinmelerine ben de karşıyım ama evlilik yasaklaması saçmalık