Bitcoin Forum
December 29, 2025, 01:19:04 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Copy-trading platformu arıyorum  (Read 269 times)
KHaqan007 (OP)
Member
**

Activity: 161
Merit: 18

View Profile
April 08, 2025, 04:56:03 PM

Merhaba herkese,

Belki komik gelecek ama profesyonel trader'ım. Hem pay alabileceğim hem de işlemlerimin sergileneceği bir platform arıyorum.

Tavsiye edebilecek olan var mı? Binance ve bitgete biraz baktım ama çok kalabalık olduğu için ön plana çıkmak çok zor olacak gibi.

1-2 güne son fx hesabımın görüntülerini paylaşacağım.

İyi forumlar.

Binance Copy Trading Platformunda İşlemlerimi Kopyalayabilirsiniz.
https://asktom.cf/index.php?topic=5564761.0
trendkoyn
Newbie
*

Activity: 13
Merit: 5

View Profile
April 11, 2025, 10:57:30 PM

hahaha prof trader dediğin de neymiş... göz önünde olmak, alkış almak istiyorsun demek... binance ve bitget kalabalık mı? böyle platformlarda işlem yapmak için cesaretin yetmiyor sanırım... fx hesap görüntüleri, neyse paylaş da görelim bakalım neymiş... iyi forumlar sana da...
KHaqan007 (OP)
Member
**

Activity: 161
Merit: 18

View Profile
April 12, 2025, 05:49:22 PM

hahaha prof trader dediğin de neymiş... göz önünde olmak, alkış almak istiyorsun demek... binance ve bitget kalabalık mı? böyle platformlarda işlem yapmak için cesaretin yetmiyor sanırım... fx hesap görüntüleri, neyse paylaş da görelim bakalım neymiş... iyi forumlar sana da...

Uzun zamandır spot dışına çıkmıyordum ama gördüğüm kadarıyla binance'de sıralamalarda bir kusur var. Borsa bazılarını ön plana daha fazla çıkarıyor. Bitget'e bakmamıştım inceleyeceğim dostum sağol.

Binance Copy Trading Platformunda İşlemlerimi Kopyalayabilirsiniz.
https://asktom.cf/index.php?topic=5564761.0
Pages: [1]
  Print  

Jump to: