Olay şu dostum hazır pc aldığında direk youtube amcaya girip lisanslı yayınları açabiliyorsun değilmi trt diyorki kardeşim iyide ben bu trt bandrolünü bu tarz zımbırtılardan para almak için çıkarttım sen bilgisayar aldığında senin internete girdiğini kanıtlayamasam bile bu alette ses ve görüntü aktaran bir ürün var bunun için haracı ödeyeceksin.
Şahsen internetten hazır satılan pclerin çoğu ya işlemci 2. el yada powerları ciddi anlamda 2. sınıf ürünler ben bu ürünü toplayıp satmaya kalksam o paralara satamıyorum
Power'a bakıyorsun hayatımda hiç duymadığım marka anakart vs öyle oem standart altı bir kalitede olması gerekenden kötü performans veriyor.
Geçen yıl bir abimiz pc istedi bütçesi yetmediği için bildiğin toplama pc aldı o gündür bugündür başı dertte oem ssd oem anakart olması gerekenin yarısı performans vermiyor bu pc.
Şahsen bu durumu savunuyor en azından bu konudaki dolandırıcılığın önüne geçilmiş olur. ferrari aldığınızı sanırken şahine biniyorsunuz

Bu konuda haklısınız. Hazır sistem diye satıyorlar ekran kartı ve işlemci sağlam görünüyor ama diğer parçaları en ucuz olanlarından seçiyorlar. Soğutucusu, ssd'si ne varsa fena kar ediyorlar bu yöntemle, haksız kazançta diyebiliriz.
Konuşulmaya başladıysa yakında devreye girer. Her zaman ki taktik önceden ısıt ortamı sonra önüne koy taktiği.
Bu yöntemle fahiş fiyatlara satan satıcılara geçmişe yönelik cezaya yok demem bu arada yesinler cezalarını