gondel
Legendary
Activity: 1960
Merit: 1005
|
 |
March 23, 2018, 02:56:33 PM |
|
Здравейте, Има ли някой Българин, който е готов да продаде голямо количество бтц? Почваме с по-малки суми и постепено увеличаваме. Пишете ми на лично. Мерси!
|
|
|
|
|
|
Sowik
|
 |
March 24, 2018, 10:43:53 PM |
|
Здравейте, Има ли някой Българин, който е готов да продаде голямо количество бтц? Почваме с по-малки суми и постепено увеличаваме. Пишете ми на лично. Мерси!
За каква сума става въпрос и от кой град сте? Имам малко пари в USDT от които бих искал да се отърва без борси и т.н.
|
|
|
|
|
cmoney22222
Newbie
Activity: 106
Merit: 0
|
 |
March 25, 2018, 03:56:06 PM |
|
Any one from or in bulgaria, i need help to verify my paypal with a current utility bill.. I will pay for this.. PM me asap
|
|
|
|
|
|
Mapuo
|
 |
March 25, 2018, 06:59:07 PM |
|
Any one from or in bulgaria, i need help to verify my paypal with a current utility bill.. I will pay for this.. PM me asap
Може, но ще ти струва 5 BTC. Ако не ти харесва, продължи спокойно напред, не е нужно да ми отговаряш.
|
|
|
|
|
murgorx
Member

Activity: 443
Merit: 13
|
 |
March 28, 2018, 01:32:56 PM |
|
Пичаги, дайте некви идеи как да взема за 2 седмици 90 мерита, че скоро ще направя активитито, ма с тоя мерит положението е доста критично :Д Освен някой да го даде/подари има ли други начини или просто грайндваш с 500 активити и 50 мерит фор лайф и който е бил тук отпреди тази система е намазал и тва е? 
|
|
|
|
|
|
Mapuo
|
 |
March 28, 2018, 02:45:17 PM |
|
Няма друг вариант, също така и постове по този въпрос не са препоръчителни, че могат да се тълкуват по много различни начини. Можеш да си купиш направо акаунт, нямам идея какви са цените в момента. Можеш да провериш в раздела.
|
|
|
|
|
gondel
Legendary
Activity: 1960
Merit: 1005
|
 |
April 08, 2018, 08:57:32 AM |
|
За каква сума става въпрос и от кой град сте? Имам малко пари в USDT от които бих искал да се отърва без борси и т.н. Поне 50 бтц Където и да е в БГ. Мерси
|
|
|
|
|
ripper8103
Newbie
Activity: 9
|
 |
April 13, 2018, 08:27:02 AM |
|
Хаде и аз се включвам към вас..
|
|
|
|
|
murgorx
Member

Activity: 443
Merit: 13
|
 |
April 13, 2018, 01:50:20 PM |
|
Някой може ли да ми ленд-не 0.5 бтц за 3 месеца? Връщам 0.65минимум! Ако сте от София и сте заинтересувани може да се видиме фейс то фейс да обясня плана ми.
|
|
|
|
|
Georg144
Newbie
Activity: 1
|
 |
April 15, 2018, 03:04:51 PM |
|
Здравейте
|
|
|
|
|
TheBeardedBaby
Legendary
Activity: 2422
Merit: 3345
₿uy / $ell
|
 |
April 15, 2018, 08:02:47 PM |
|
За каква сума става въпрос и от кой град сте? Имам малко пари в USDT от които бих искал да се отърва без борси и т.н. Поне 50 бтц Където и да е в БГ. Мерси Ей тука някакъв продава големи количества. https://asktom.cf/index.php?topic=3293356.0Какъв е, не го знам, като го видях се сетих за тебе.
|
Posting for free 
|
|
|
|
bulgar_84
|
 |
April 25, 2018, 08:44:21 PM |
|
mnogo pozdravi ot tursiq 
|
' | WSPX | | | . ║║ ║║ █[/b] | ▬▬ ● W ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● S ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● P ● ▬▬▬▬▬▬ ● X ● ▬▬
|
| |
' WSPX . ║║ ║║ █[/b] WebSpaceX Technology Artificial Intelligence Solutions ▬▬ ● W ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● S ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● P ● ▬▬▬▬▬▬ ● X ● ▬▬ ANN Thread ► Whitepaper ► Github ► Twitter ► YouTube ► Reddit ► Medium .SALE ..01 JAN 2019.
|
|
|
JohnSilver
Sr. Member

Activity: 1026
Merit: 280
🇧🇬 Crypto Since MMXIII
|
 |
May 11, 2018, 02:39:53 AM |
|
Някой да има представа защо ми премахнаха превода? Виждам, че другите стоят, някаква идея?
Най-вероятно рефералка, скрит линк или вирус... В личните ти трябва да има съобщение. За какво питаш тук, като надали някой от модераторите разбира български.
|
|
|
|
|
|
whotheff
|
 |
May 13, 2018, 01:17:38 AM |
|
Виждам хора с опит тук. Може ли някой да обясни какво и защо се е прецакало на карта, която събмитва incorrect shares 90% от времето. Тествана е на друго дъно, с друг софтуер, клокната, сток, даунклокната, ъндърволтната и оувърволтната. Разлика няма. от 23Mh/s реално прави 4 успешни, а тока, който харчи е като за 23.
|
|
|
|
JohnSilver
Sr. Member

🇧🇬 Crypto Since MMXIII
|
 |
May 13, 2018, 11:09:31 AM |
|
Виждам хора с опит тук. Може ли някой да обясни какво и защо се е прецакало на карта, която събмитва incorrect shares 90% от времето. Тествана е на друго дъно, с друг софтуер, клокната, сток, даунклокната, ъндърволтната и оувърволтната. Разлика няма. от 23Mh/s реално прави 4 успешни, а тока, който харчи е като за 23.
Видимо много си я клокнал. Намали паметта за начало и виж дали ще спаднат грешките.
|
|
|
|
|
|
whotheff
|
 |
May 13, 2018, 01:34:19 PM |
|
Видимо много си я клокнал. Намали паметта за начало и виж дали ще спаднат грешките. Както казах, опитал съм всички варианти на клок. Грешките си ги има при всички изброени по-горе варианти.
|
|
|
|
JohnSilver
Sr. Member

🇧🇬 Crypto Since MMXIII
|
 |
May 13, 2018, 01:49:12 PM |
|
Видимо много си я клокнал. Намали паметта за начало и виж дали ще спаднат грешките. Както казах, опитал съм всички варианти на клок. Грешките си ги има при всички изброени по-горе варианти. Аха, недогледал съм в английската терминология. Драйвера и настройките провери там автоъпдейт да не ги е осакатил нещо. Как са ти температурите и захранването премери с мултицед... В краен случай в биоса на дъното ги виж.
|
|
|
|
|
|
whotheff
|
 |
May 13, 2018, 06:22:06 PM |
|
Видимо много си я клокнал. Намали паметта за начало и виж дали ще спаднат грешките. Както казах, опитал съм всички варианти на клок. Грешките си ги има при всички изброени по-горе варианти. Аха, недогледал съм в английската терминология. Драйвера и настройките провери там автоъпдейт да не ги е осакатил нещо. Как са ти температурите и захранването премери с мултицед... В краен случай в биоса на дъното ги виж. Автоъпдейт няма, температурите са около 60градуса, тествано е и сама на отделно 650В захранване, директно на отделно дъно, самичка. Разлика няма. Май ще я пращам за гаранционен сервиз.
|
|
|
|
|
whotheff
|
 |
June 04, 2018, 09:25:11 PM |
|
Картата си е повредена, пътува за ремонт (подмяна) то англия. Междувременно спретнах кратко упътване по копаене с видеокартиАко има неточности, моля алармирайте.
|
|
|
|
GanTech
Jr. Member
Activity: 214
Merit: 2
|
 |
June 05, 2018, 10:52:41 AM |
|
Hello, we want to hire regional managers to create a sales group for your country. The managers' tasks will include: - Recruitment of employees in a given region - Contacts with the press, media and social media - Establishing contacts with regional YouTubers, bloggers and cryptocurrency reporters. - Management of the sales group We offer a very attractive salary. It will be work on the project: PROFESSIONAL ARBITRAGE OPPORTUNITY SCANNER TO TRADE ON MULTIPLE EXCHANGES More info about project here: https://asktom.cf/index.php?topic=4327261.0I kindly ask interested people to send us personal message or contact us on our facebook group: https://www.facebook.com/groups/200819967207182/ To admins: We know we added the same message in multiple posts, but each post is for other language and other county manager. This is serious offer so we kindly ask to not delete this post.
|
|
|
|
|
|